Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Stoer wegtrekken met Lamborghini eindigt in ritje naar de garage

lamborghini garage

Als je het geld hebt om een dikke Lamborghini aan te schaffen, dan doe je dit natuurlijk niet om daar netjes 80 mee te gaan rijden. Af en toe wil je even stoer doen en het gas vol intrappen. Daarvoor moet je je racemonster natuurlijk wel een beetje onder controle hebben. Dat dit helaas niet voor iedereen geldt, zien we in onderstaande video.

lamborghini garage

Stevig wegtrekken

Een gele Lamborghini staat voor een stoplicht te wachten. Voor een beetje macho-man natuurlijk de ultieme gelegenheid om even stevig weg te trekken. Helaas verloor hij totaal de controle over het stuur, en parkeerde zijn dikke Lambo precies tussen twee andere auto’s in. Wat op zichzelf dan eingelijk nog best knap is. In ieder geval eindigde het stoer doen in een, waarschijnlijk zeer prijzig, rithe naar de garage.

Poging to burn-out

De Lambo-bestuurder is in ieder geval niet de enige bij wie stoer doen fout afliep. Eerder zagen we al hoe een BMW-bestuurder een poging deed tot het uitvoeren van een burn-out. Deze poging kwam echter totaal niet uit de verf, en op de video is duidelijk te horen dat er iets flink misgaat met de auto. De indrukwekkende show eindigde dan ook hoogstwaarschijnlijk in het bellen van een sleepwagen om de auto naar de garage af te voeren. Deze beelden check je hier.

Check de beelden van de Lamborghini die stoer probeert weg te trekken hier:

Bron en beeld: Mancho.be

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like