Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Sla je slag: First Dates-barman Victor Abeln is weer vrijgezel

barman victor

Als First Dates-kijker is het natuurlijk leuk om de cringy dates te kijken, maar we kunnen ook niet ontkennen dat we barman Victor Abeln (37) regelmatig proberen op het scherm te spotten. Lange tijd had hij een vriendin, maar dat is vanaf nu verleden tijd. Hij is weer op de markt! 

Felblauwe ogen

Victor is een opvallende verschijning in het BNNVARA-programma First Dates waar hij de rol als barman op zich neemt waar elke deelnemer voor zijn of haar date bij terechtkomt. Zijn felblauwe ogen en donkere haar is het voor veel vrouwen dé droomman van hun leven. Helaas kwamen deze single vrouwen van een koude kermis thuis toen bekend werd dat Victor in een relatie zit. Of nou ja, inmiddels: zat. Hij is drieënhalf jaar samen geweest met zijn inmiddels ex-vriendin liet hij weten in Veronica Superguide. 
 

Daten

We kunnen nog niet op de tafel dansen, want Victor geeft ook aan dat hij het nog niet ziet zitten om weer te gaan daten. In Verona Superguide gaf hij het volgende aan: “Desondanks heb ik geen summer of love achter de rug.” Snappen we na zo’n lange relatie. Hopelijk voor de vrijgezelle dames duurt het niet al te lang meer voordat Victor zich kan openstellen. Misschien zien we hem zelfs terug in First Dates? En dan niet als barman bedoelen we!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victor Abeln (@victorabeln)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like