Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

De reünie van Friends komt sneller dan je denkt; check de teaser!

friends reunie

De allergrootste Friends-fans kunnen hun hart ophalen: de Friends reünie komt al heel snel! HBO bracht van de week een teaser uit mét releasedatum waarop onze favoriete cast in voor komt. 

friends reunion

I’ll be there for youuuuuu

De reünie zou eigenlijk al eerder worden gereleased, maar werd door de huidige situatie uitgesteld. We hebben nu goed nieuws, want heel lang hoef je er dus niet meer op te wachten: op 27 mei kun jij de reünie van Rachel, Monica, Joey, Chandler, Ross en Phoebe op je televisie, laptop of telefoon kijken! Wij zouden een dagje vrij inplannen als het mogelijk is!
 

Terugblik

De aflevering is niet een vervolg van Friends, maar eerder een terugblik op de afgelopen tien megapopulaire seizoenen (fun fact: wist je dat de laatste aflevering in mei 2004 op tv kwam?! Dat is 17 jaar terug!). De acteurs en actrices kijken terug op hun Friends-avontuur en hebben allerlei bekende gasten uitgenodigd om erover mee te praten. Onder andere David Beckham, Lady Gaga, James Corden en Justin Bieber zijn van de partij! 
 

Teaser

Je kunt de teaser van de reünie in de video bovenin dit artikel bekijken en de celebrities die voorbij komen kun je checken in onderstaande Instagram-post! We hebben d’r zin an! 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like