Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

René le Blanc’s zoon doet boekje open: ‘Sloeg mij moeder in elkaar’

rene le blanc

De zoon van René le Blanc, Nicky, is heel erg teleurgesteld in zijn vader. Hij gaf eerder aan dat zijn vader over alles liegt en heel erg agressief is. Hij hoopte dat zijn vader contact met hem zou opnemen na zijn uitspraken, maar daarvan kwam niets terecht. “Hij geeft niet om me”, geeft Nicky aan in weekblad Story.

Boekje open over René

De eerste die het boekje open deed van haar vader was zijn dochter Charelle. René zegt dat hij geen idee heeft waarom zijn oudste twee kinderen geen contact meer met hem willen, maar dat het misschien te maken heeft met hun moeder. Het leek erop dat hij zijn dochter Charelle op de verkeerde teen getrapt heeft met deze uitspraak. Zij gaf aan dat ze ervan walgt dat hij durft te zeggen dat ze geen contact meer hebben vanwege hun moeder, het komt helemaal alleen door René zelf.

Heel aggressief

Daarnaast is zijn band met zijn zoon Nicky ook al jaren bekoeld. Na dat Charelle het boekje had opengegooit over haar vader, is het nu ook de beurt van Nicky. Nicky zegt in Story dat zijn vader overal over loog. Zo zei hij bijvoorbeeld dat hij naar zijn werk ging, maar hij had niet eens een baan. En behalve dat was “René heel erg agressief, hij sloeg mijn moeder in elkaar toen ze zwanger van mij was”. Het lijkt erop dat het conflict tussen vader en zoon zijn dieptepunt heeft bereikt. Nicky hoopte nog wat van René te horen na al zijn uitlatingen, maar tot zijn grote teleurstelling heeft hij niets van hem vernomen. Mijn vader geeft niets om mij”, zegt hij nu in Story.

Bron en beeld: Ditjesendatjes

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like