Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Netflix heeft eerste Mobile Games in het aanbod gezet

netflix games

We kennen Netflix natuurlijk als streamingsdienst waar je series en films kunt bingen, maar vanaf nu kun je ook vanaf het platform gamen! Dit maakte Netflix dinsdag bekend. De spellen zijn voor nu nog alleen beschikbaar voor mensen met een Android-telefoon.


Games

Een kleiner bummer voor de iOS-telefoons onder ons, maar Netflix meldt dat ze zo snel mogelijk ook met een update komen dat er ook games gespeeld kunnen worden op een iPhone en meer. De streamingdienst heeft in ieder geval al vijf spellen toegevoegd: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, basketbalspel Shooting Hoops, kaartspel Card Blast en Teeter (Up), een spel waarmee je een balletje in balans moet houden en door langs obstakels moet loodsen.

Geen extra kosten

Je hoeft niet op een aparte manier in te loggen, want de game-optie komt gewoon tussen de rijen films en series te staan. Als je abonnee bent én een Android-telefoon hebt, dan hoef je ook geen extra kosten te betalen om de spellen te kunnen spelen. Ook is er geen sprake van reclames. Wel moeten de spelletjes gedownload worden voor je ze kunt spelen. 

Meer games incoming

De games zijn niet beschikbaar voor kinderen, omdat ze de kindveiligheid willen bewaren. Voor sommige games heb je wi-fi of 3g nodig, maar anderen zijn offline ook te spelen. De komende maanden breidt Netflix het game-aanbod uit. 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like