Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Boer steekt lekke band in brand om te repareren?!

vuurtje

Hoewel sommige dingen gevaarlijk kunnen zijn, kiezen mensen er toch voor om deze acties te proberen, het is opvallend dat deze acties het vaakst door mannen worden geprobeerd, maar oké. Zo kwamen we deze heren tegen die een lekke band aan het repareren waren van een landbouwvoertuig met vuur. PROBEER DIT NIET THUIS.

Banden met vuur pompen

Herschrijf deze tekst: Eerst was het Cloe die 140 euro moest betalen voor premium lucht en nu komen we deze kerels tegen. Wanneer je een lekke band hebt, zoek je dan in de meeste gevallen een plekje om lucht in de banden te kunnen doen, maar als je geen plekje kunt vinden, dan denk je in eerste instantie niet aan je banden met vuur te pompen, toch? Maar deze heren dus wel.

Landbouwvoertuig repareren

Eerst was er Cloe, die 140 euro moest betalen voor premium lucht, en nu stuiten we op deze mannen. Normaal gesproken zoek je, wanneer je een lekke band hebt, naar een plek om lucht in de banden te pompen. Maar als je geen plek kunt vinden, zou je waarschijnlijk niet meteen denken aan het oppompen van je banden met vuur, toch? Nou, deze heren deden dat dus wel.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like