Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Het hoogste zwembad in Dubai reikt tot boven de wolken

zwembad

Kan jij niet wachten tot je deze zomer weer lekker kan zwemmen? Je bent niet de enige! We laten je graag het meest zieke zwembad ooit zien. Hij staat in Dubai en heeft een record op zijn naam staan!


Beeld: @yousefalzaabi

Record verbroken

Het hoogste zwembad ooit stond op de naam van Singapore. Daar kun je zwemmen op 250 meter hoogte. Nu is dit pareltje van de troon gestoten door Dubai. Daar is namelijk onlangs een zwembad geopend op het Address Beach Resort waar je op 294 meter hoogte een bommetje kunt maken. 

Resort

Denk maar niet dat je daar met je handdoekje aan kan komen lopen, want je moet wel in het resort verblijven. En ja, verrassing: dat is gigantisch duur. Tegenvallertje! Eén overnachting kost maar liefst ongeveer 200 euro. Daar moet je dus wel even diep voor in de buidel tasten, maar dan heb je wel wat! Check de waanzinnige beelden hieronder maar:

Meerdere records

Het zwembad is niet het enige recordhoudende deel van Dubai. Het land heeft meerdere op zijn naam staan. Hier kun je onder andere de hoogste wolkenkrabber (Burj Khalifa), grootste fontein (Palm Fountain), grootste winkelcentrum (Dubai Mall) vinden. Je kunt hier dus een heuse record-walking-tour maken. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like