Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Geïrriteerde Jan Smit haalt uit naar fan na QR-kritiek

jan smit

Met de komst van de QR-code kan de evenementenbranche weer even ademhalen: vele mensen en artiesten kunnen weer aan het werk. Zo ook Jan Smit en zijn team. Een fan was echter niet te spreken dat Jan gebruikmaakte van de QR-codes, maar Jan sloeg direct terug!


QR-code

Afgelopen weekend kon Jan Smit weer optreden na 1,5 jaar: “Zo. Het weekend is ten einde. Na vrijdag in Marum, gister in Heesch en Knokke, mocht ik vanmiddag weer terug naar Vlaanderen voor een concert in Wieze (…) Ik ben heel blij dat wij met onze band, techniek, licht en geluidsmannen weer mogen doen waar we het beste in zijn… Muziek maken en mensen proberen te vermaken!”

Irritatie

Els is fan van Jan Smit en stuitte op deze socialmediapost. Daar was ze niet helemaal over te spreken: “Allemaal met QR-code? Jan werkt mee aan de verdeling van de mij. Valt me tegen van hem.” Hier reageerde Jan erg geïrriteerd op en kon het niet laten om op haar te reageren: “Wat valt je tegen, Els? Dat ik na 1,5 jaar al onze mensen (velen inmiddels noodgedwongen omgeschoold) weer terug aan het werk kan helpen? Of dat we de evenementenbranche weer nieuw leven inblazen?”

Reactie Jan

En hij was nog niet klaar: “Ik begrijp uit jouw reactie dat je zelf niemand kent die ernstig getroffen is of zelfs volledig failliet gegaan is naar aanleiding van corona (…). Niemand is er blij mee, met geen enkele maatregel. Fijne maandag!” Duidelijk, Jan! Don’t mess with Jan! 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like