Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

In de game ‘Beter dan Hugo’ test je of jij het beter zou doen dan Hugo de Jonge

hugo de jonge

Nu Hugo de Jonge binnenkort wordt overgenomen door Ernst Kuipers is het the end of an era: tijd om de balans van de afgelopen twee jaar op te maken! Hoe heeft Hugo volgens jou gepresteerd in deze crisis? Veel Nederlanders zijn ontevreden en dat bracht een 17-jarige Nederlandse student op een idee. Hij ontwikkelde een game waardoor je kan testen hoe jij je door de pandemie zou hebben gebaand als je Hugo de Jonge zou zijn geweest. 

Jij bent de baas

Het spel – wat ‘Beter dan Hugo’ heet – brengt je terug naar 28 februari 2020: het moment waarbij de eerste besmetting in Nederland werd geconstateerd. Jij bent nu de baas! Wat voor maatregelen laat je gelden? Of laat je alles op de vrije loop gaan? Je kunt kiezen tussen harde maatregelen (sluiten van horeca en cultuur), maar ook minder harde maatregelen (dragen van een mondkapje). Er zijn nog meer features die je kunt inzetten om het virus in te dammen.

Stress

Het klinkt als een geinig spel, maar vergis je niet: net als Hugo de Jonge heb jij ook heel weinig tijd om na te denken welke maatregelen je gaat inzetten. De tijd vliegt voorbij en de media hebben ook een mening over je. Stress alom! Lukt het jou om succesvoller te zijn dan Hugo? Je kunt het testen via www.beterdanhugo.nl. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like