Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dit zijn de dikke auto’s van Giel de Winter van StukTV

Giel de Winter

Wanneer we het hebben over Giel de Winter denk je meteen aan StukTV. Daarnaast is hij ook creatief directeur bij Talpa en daarmee verdient hij behoorlijk wat centjes, zo blijkt ook wel aan de twee dikke auto’s die Giel in zijn garage heeft staan.

Giel de Winter

Smaak voor auto’s

Dat Giel een goed gevoel voor auto’s heeft dat weten we nu wel beter, want zo een toffe Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo heb je niet zomaar in je garage staan. Voor zo een babe moet je het liefst 118.000 euro neertellen, intussen weten we dat dat geen probleem is voor Giel.  weet je wat deze auto in staat is? Nee he…. dat vertel ik je wel. De snelheidsduivel bereikt een topsnelheid van 315 kilometer per uur, heeft 515 kW en 700 pk aan gecombineerd vermogen onder de kap en accelereert van 0 naar 100 km/u in een waanzinnig snelle 3.1 seconde. Geweldig toch!

Giel de Winter

 Een Audi Q8 50 TDI

Het tweede pracht van een auto die hij in zijn garage heeft staan is de Audi Q8 50 TDI. In een paar jaar tijd heeft de autoliefhebber de bolide al in meerdere kleuren overgespoten, maar op dit moment heeft de Audi Q8 een mooie brons-achtige kleur.  Daarmee valt de sportwagen zeker op wanneer Giel de Winter door de straten van Uden rijdt. De 3.0-liter V6 genereert 286 pk en zorgt voor een 0 naar 100 km/u-tijd van 6.3 seconden en heeft een topsnelheid in petto van 245 km/u. Al met al twee prima keuzes voor zowel lange als korte afstanden.

We kunnen dus gerust toegeven dat Giel de winter echt goede smaak heeft voor auto’s. Mocht hij nog eentje erbij kopen, geen twijfel! Het word zeker ook een toffe.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like