Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Dit rijdende 5-sterrenhotel is een stuk betaalbaarder dan je denkt!

Het reizen per camper is hot. Steeds meer vakantiegangers trekken er met de camper op uit, op zoek naar een gevoel van vrijheid en blijheid. Voor de aanschaf van een degelijke en moderne camper moet je wel een flink bedrag neertellen. Maar als je dat dan doet waarom niet voor 1 die je van alle gemakken voorziet zoals de Arto?

Arto: de luxeklasse

Met de Arto van Niesmann+Bischoff heb je een prachtige designcamper met een sportief lijnenspel. Dit is een luxe camper van het hoogste kwaliteitsniveau. Het design van zowel interieur als exterieur is doordacht, toekomstgericht en met gevoel voor stijl. De producent Niesmann+Bischoff slim omgegaan met de ruimte en de Arto is voorzien van vele praktische handigheidjes.

Onafhankelijk reizen met de Arto

Met een camper kun je lekker onafhankelijk door heel Europa reizen of de oversteek maken naar bijvoorbeeld Marokko. Ook bij reizen in Amerika, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland kun je met een camper ongedwongen het land verkennen.

Je hebt immers alles aan boord: een slaapplek, keuken, toilet en douche. Ook hebben de meeste campers een eigen stroomvoorziening, waardoor je niet afhankelijk bent van campings en kampeerterreinen. Met een flinke opslagtank kun je het ook met de watervoorraad even uithouden. Ben je opzoek naar dit alles en ook nog eens luxe? Dan is de Arto zeker wel wat voor jou!

Bron: FHM
Beeld: niesmannbischoff

You May Also Like