Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Reizen met stijl: Deze caravan heeft 2 verdiepingen en een terras

Beeld: YouTube

Stel je voor: een caravan die de essentie van luxe en avontuur opnieuw vormgeeft. De Kabe Imperial Tower, een parel van Zweeds design, is een indrukwekkende tweeverdiepingscaravan met een verleidelijk dakterras. Deze caravan neemt je mee naar een wereld van elegantie en raffinement, waar elk detail getuigt van ongeëvenaarde schoonheid. Duik in het bijzondere verhaal van deze statige caravan, die ooit het summum van reisplezier vertegenwoordigde en nu symbool staat voor tijdloze charme. Betreed de Imperial Tower en ervaar de perfecte balans tussen innovatie, comfort en esthetiek.

Twee verdiepingen

De majestueuze Kabe Imperial Tower betovert met zijn unieke concept van een twee verdiepingen tellende caravan, bekroond met een verleidelijk dakterras dat een panoramisch uitzicht biedt op de omringende pracht. Dit architecturale meesterwerk ontstond uit de creatieve geesten van een vooraanstaande Zweedse fabrikant van sleurhutten, die ter ere van hun diamanten jubileum in 2018 een enkel exemplaar van deze weergaloze creatie creëerden. De geboorte van dit meesterwerk vereiste een gedurfde stap: de selectie van een bestaande Imperial-caravan als fundament, die als een leeg canvas diende voor hun grenzeloze verbeelding. Met een zorgvuldige balans tussen functionaliteit en esthetiek werd een volledige extra verdieping toegevoegd, met een interne trap die als een verborgen juweel in het hart van de structuur ligt. Deze trap, als een sculpturale eenheid op zichzelf, weeft de twee niveaus naadloos samen en nodigt uit tot ontdekking.

Beeld: YouTube campingferie.dk

Binnen

Het interieur van de caravan is doordrenkt van weelde en verfijning. Elk detail is doordacht en gepland om een gevoel van vorstelijke pracht over te brengen. Overal waar het oog rust, ontmoeten zachte lederen oppervlakken, warm hout en zorgvuldig uitgekozen stoffen elkaar. De slaapvertrekken zijn georganiseerd in de iconische ’50 jaar getrouwd’-opstelling, een symbool van samenhorigheid en tijdloze liefde. Een bijzondere troef van de Kabe Imperial Tower is het gemak dat wordt geboden: een interne badkamer die alle comfort van thuis biedt. Hierdoor wordt het verlaten van dit oord van verfijning en rust tot een minimum beperkt. De aanwezigheid van een douche en een toilet binnen de wanden van de caravan verheft het reiscomfort naar ongekende hoogten. Geen gedoe meer met een rolletje onder de arm naar het openbare sanitair; alle voorzieningen zijn discreet geïntegreerd in de caravan.

Het betoverende dakterras

Het hoogtepunt van deze oase op wielen is zonder twijfel het betoverende dakterras. Als een eigen observatorium biedt het een verheven uitkijkpunt waar bewoners de wereld onder zich kunnen aanschouwen. Bij zonnige dagen kan een elegante luifel uitgerold worden, die schaduw en beschutting biedt tegen de elementen, terwijl de ziel zich verbindt met de omringende natuur. In een hoek van het interieur prijkt een ingelijste foto van zijn voorganger, een eerdere versie van de caravan die meer dan tien jaar eerder werd gecreëerd om het vijftigjarig bestaan te vieren. Dit beeld herinnert aan een tijdperk dat eens was, een uitgebouwde camper die zijn eigen tijdperk van bewondering en dienstbaarheid beleefde. Echter, zoals het lot zou hebben, is het bedrijf dat ooit trots de caravan huisvestte en verhuurde, nu onbereikbaar geworden, een stille getuige van vergankelijkheid en verandering.

Check ook: Deze dikke offroad-camper is net een appartement op wielen

Bron: topgear.nl

You May Also Like