Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dit is de knappe zus van Dave en Donny Roelvink

zusje roelvink

We kennen waarschijnlijk allemaal de zonen van Dries Roelvink: Dave en Donny Roelvink, al is het alleen maar van naam. Maar wat veel mensen niet weten is dat Dave en Donny ook een zus hebben. Een halfzus om precies te zijn en die ziet er mega-knap uit!

zusje roelvink

 

Dochter van Dries

Het gaat namelijk om Peggy, de dochter van Dries Roelvink en dus de halfzus van Dave en Donny. De laatstgenoemde kwam de afgelopen tijd veel in het nieuws, omdat hij een relatie zou hebben met niemand minder dan Yolanthe Cabau. De twee zouden gezoend hebben op een festival. Dave is onlangs vader geworden, dus we hopen voor hem dat er een minder roerige tijd aanbreekt.

Band met familie

Peggy is ietwat onbekender, dat komt onder andere omdat haar band met haar vader Dries niet helemaal goed is. Een paar jaar geleden zei Dries hier het volgende over in een interview in het Parool: “De band met haar is nooit zo geworden als met Donny en Dave. Ik ben nu wel bezig om die band tussen ons te versterken. Daar werk ik hard aan. Hoe krijg ik dat nou weer honderd procent goed?” Gelukkig is ze steeds vaker te zien tijdens familieuitjes. Iets wat opvalt is dat de vrouw niet onderdoet aan haar twee broers. Daar wil menig man wel een beschuitje mee eten! Zie een paar foto’s van Peggy hieronder:

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You May Also Like