Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Dit bedrag moet je zelf bijleggen als je meedoet aan een klusprogramma op TV

klusprogramma
Beeld: Instagram

Nederlandse televisie klusprogramma’s zoals ‘Eigen Huis en Tuin’, ‘Help mijn man is Klusser’, en ‘VTWonen’ maken de droom van de eigenaren van woningen waar. Maar is dat helemaal gratis? Of moeten de deelnemers betalen? En hoeveel? We geven uitleg.

Klusprogramma’s

In de klusprogramma’s zijn onder andere huis baasjes te zien die wensen dat hun woning iets meer erbij had of er anders uit zag enz. De televisie presentator houdt een gesprek met hen en dan worden architecten en klusjesmannen enzo ingezet om aan de renovering of eenvoudige klussen te beginnen. Bij bepaalde woningen is de transformatie om u tegen te zeggen. Klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn, dus hebben we onderzocht of dat inderdaad allemaal wordt bekostigd of er kosten bij komen kijken voor de eigenaar zelf.

Hoeveel?

In ‘VTWonen: Weer verliefd op je huis’ is er geen directe prijsafspraak met de eigenaar. Het programma stemt de herinrichting van de woning af op het beschikbare budget van de eigenaar. Dus moeten ze betalen voor de verbouwing. In het programma ‘Eigen huis en Tuin’ zijn de kosten afgestemd op maar liefst 40% van je eigen salaris, terwijl het programma ‘Help mijn man is Klusser’ een andere aanpak heeft. De mensen in dit programma kwamen in de problemen en betaalden vaak een hoge prijs. Gekoppeld aan het feit dat men door de bomen het bos uit het oog is verloren, ontstonden ​​er ook nog relatieproblemen. Deelnemers aan dit programma hoeven dus nauwelijks wat bij te dragen. Dus als we de vraag aan het begin moeten beantwoorden, dan kunnen we zeggen dat deelname aan zulke programma’s is in de meeste gevallen niet kosteloos is.

Check ook: LLDL ontmaskerd? ‘Deze deelnemers waren ook in ander programma te zien’

Bron: manly.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like