Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Vegetariër in First Dates bestelt per ongeluk ham: ‘Wow lekker! Wat is het?’

Vegetariër in First Dates
Beeld: Facebook First Dates NL

In het programma als First Dates gaan twee mensen op een blind date, terwijl er ondertussen een camera op ze gericht staat die alle mooie, ongemakkelijke en vooral gênante momenten vastlegt. Dit kan natuurlijk best voor wat zenuwen zorgen. In het geval zelfs voor zoveel zenuwen, dat een vegetariër in First Dates per ongeluk een lekker stukje vlees bestelde.

Onbekende gerechtnamen

Blind dates in First Dates kunnen behoorlijk spannend zijn, zeker als er ook nog eens camera’s op je gericht zijn terwijl je aan het eten bent, zo zien we op de Facebookpagina van de datingshow. Voor deze vegetariër was de druk extra hoog, want hij wilde absoluut een vegetarisch gerecht bestellen. Echter, toen hij de onbekende gerechtnamen op de menukaart zag, raakte hij in de war en daarbij ging het vervolgens helemaal mis…

Vegetariër in First Dates
Beeld: Facebook First Dates NL

Ham

Hij besloot zijn date te volgen en bestelde ‘Le Dua’, zonder te weten wat het precies was. Tot zijn schrik ontdekte hij pas later dat dit gerecht ham bevatte, iets wat hij als vegetariër absoluut niet wilde eten. Deze komische verwarring zorgde voor een grappig moment in het programma, waarin mensen elkaar op onverwachte wijze leren kennen tijdens hun blind date. Het is duidelijk dat het begrijpen van de menukaart soms een uitdaging kan zijn, zelfs voor ervaren daters.

Check het fragment van de vegetariër in First Dates die per ongeluk vlees eet hier:

Check ook:

You May Also Like