Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

In deze stad vind je een Monopoly-restaurant

monopoly

Monopoly: het spel wat iedereen leuk vindt, maar tegelijkertijd ook hét spel waarbij gevloekt, getierd en relaties verbroken worden. Dit spel kan in het slechtste (of beste, ligt eraan hoe je het bekijkt) uren duren. Toch is de kans groot dat je niet zo snel ‘nee’ zegt als iemand vraagt of je Monopoly wil spelen. Dat is met een reden en daarom is er onlangs een een Monopoly-restaurant geopend!


 

Londen

Helaas niet in Nederland, maar wel erg ‘om de hoek’. Je kunt er met de trein, bus of vliegtuig heen, want het Monopoly-restaurant is onlangs geopend in…. *tromgeroffel* Londen! Het restaurant is nog maar zeven dagen oud en dat betekent dat je vliegensvlug moet zijn om een plekje te reserveren. 
 

Food & Monopoly

In het restaurant kun je natuurlijk eten en een lekkere cocktail drinken, maar schroom vooral niet om tijdens het wachten (of eten) een potje Monopoly te spelen. De cocktails op het menu zijn ook heel interessant en zelfs gebaseerd op straten uit de Londense versie van Monopoly. Dus ga je binnenkort naar Londen of ben je een mega Monopoly-fan? Breng een bezoekje aan restaurant The Top Hat op het volgende adres: The Court, 213 – 215 Tottenham Court Road, London W1T 7PS. 

Neem hier vast een kijkje in Monopoly-restaurant The Top Hat in London:

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like