Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze Maine Coon-kat is zo groot dat mensen denken dat het een hond is

grootste kat ter wereld

Als we over een dik dier schrijven, komt dat meestal omdat ze een te veel traktaties hebben gehad en moeten afvallen. Kefir is echter van nature een grote jongen en nog niet eens volgroeid. Op weg om de grootste kat ter wereld te worden, is de Maine Coon zo groot dat mensen denken dat hij een hond is, met een gewicht van maar liefst 12,5 kg.

Maine Coon

Kefir

Nog geen twee jaar oud en Kefir heeft het gemiddelde volwassen gewicht voor zijn ras al overtroffen (6,8 kg tot 11,3 kg). Hij zal blijven groeien tot hij ongeveer drie of vier jaar oud is. De overmaatse poes is van Yulia Minina, die in de Russische stad Stary Oskol woont. Ze kocht Kefir – genoemd naar de melkyoghurtdrank – als klein kitten van een cattery, nadat ze verliefd was geworden op zijn sneeuwwitte vacht. Hij weigerde droogvoer te eten, dus krijgt hij een dieet van vlees en natuurlijk voer. Kefir heeft een enorm hart, iets wat volgens Yulia veel mensen niet beseffen vanwege zijn intimiderende grootte.

Maine Coon

Hij krijgt alle aandacht

“Ik kon niet eens denken dat een gewone kitten zo groot kon worden” gaf Yulia aan. Ondanks dat hij wordt aangezien voor een hond, zowel door mensen die dicht bij Yulia staan ​​als door commentatoren online, is Kefir meer dan blij om te bewijzen wat een vriendelijke reus hij is met knuffels en spinnen. “Als vrienden en kennissen naar het huis komen, is alle aandacht gericht op hem en hij laat zich graag aaien”, zegt Yulia. Nadat ze video’s van de Maine Coon-kat op TikTok had geplaatst, werd Yulia ervan beschuldigd ze te hebben bewerkt, maar antwoordt: “Ik gebruik geen Photoshop.” Sommige katten zijn gewoon groter dan andere, en het lijkt erop dat Kefir nog groter zal zijn als hij volgroeid is.

Maine Coon

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like