Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Iris Rulkens doet hilarische imitaties van Yvonne Coldeweijer, Sarah van Soelen en Rachel Hazes

iris rulkens

We kennen natuurlijk Nederlandse actrice Elise Schaap die beestachtig goed mensen kan imiteren. Maar zij is lang niet de enige! Maak kennis met de 30-jarige Iris Rulkens, die je je wellicht nog kunt herinneren van haar Temptation Island-imitaties. In haar nieuwe video doet ze deze keer Yvonne Coldeweijer, Sarah van Soelen en Rachel Hazes griezelig perfect na!

Yvonne Coldeweijer, Sarah van Soelen en Rachel Hazes

De afgelopen maanden konden we eigenlijk niet om het nieuws omtrent Sarah van Soelen en Rachel Hazes heen. Vaak gingen de gekste geruchten rond die door Yvonne Coldeweijer, a.k.a. Alberta Verlinde, het wereldwijde web op werd geslingerd. Daarom staan deze drie vrouwen centraal in de nieuwe aflevering van de Imitatieshow van Iris Rulkens!

De Imitatieshow

Iris lukt het met gemak om Sarah, Rachel en Yvonne te immiteren. Dat vinden ook andere kijkers. Een greep uit de comments: “Dit is zooooooooooo Yvonne , Sara en Rachel!” “Perfecte imitaties! Super leuk gedaan!” en “Ontarmd, schitterende imitatie van Rachel!” Een video die je dus niet wil missen. Check de Imitatieshow aflevering 2 hierboven! 

iris rulkens

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like