Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Kijkje nemen: zo ziet de slaapkamer van prinses Alexia eruit

alexia

Onlangs is prinses Alexia naar Wales vertrokken om daar haar laatste twee jaar van de middelbare school af te ronden. Samen met onder andere de kroonprinses van Spanje, Leonoor, zal ze waarschijnlijk de tijd van haar leven hebben. Of het ook koninklijke situaties zijn? Niet per se: prinses Alexia moet gewoon de kamer delen met een paar andere meiden. En zo zou-ie er volgens diverse websites uitzien!


United World College of the Atlantic

Vorige week maandag begon de eerste echte lesweek voor prinses Alexia en haar klasgenoten op het United World College of the Atlantic. Hier zal ze in twee jaar haar middelbare school diploma halen, net zoals Willem-Alexander vroeger deed! Iedereen die op kamers is geweest, weet dat dit een fantastische periode in haar leven gaat worden. Ze zal hier niet als prinses worden behandeld! Het tegenovergestelde zelfs: ze heeft geen privé (slaap)kamer, maar deelt die met meerdere tieners. 
 

Prinses Alexia

Nu kunnen we natuurlijk niet een directe tour in Alexia’s slaapkamer zien, maar gelukkig zijn er ook andere tieners die op deze school hun diploma halen. Net zoals deze meiden! In de video hieronder kun je zien hoe Alexia’s slaapkamer er ongeveer uit zal zien. Dat is bepaald geen paleis..,

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like