Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw maakt prachtige woning van 5 containers midden in de natuur

containerwoning
Beeld: Youtube

Je hebt er vast ooit wel aan gedacht om het drukke leven in de stad achterwege te laten voor een rustig leven ergens in de natuur. Het lijkt misschien een droom voor velen, maar voor een vrouw uit Nieuw-Zeeland werd dit de realiteit. Ze bouwde namelijk haar eigen woning met 5 containers.

Verliefd

Rosie ontdekte het prachtig stuk natuur in Coromandel toen ze zocht naar een goed stuk land om op te wonen. De vrouw werd op slag verliefd en wist dat ze hier wilde blijven.Ze verkocht haar huis in Auckland en kocht het stuk grond waar ze haar eigen huis kon bouwen. Het kiezen van de containers was voor Rosie geen moeilijke beslissing, aangezien ze van de strakke lijnen houdt die omringd zijn door de natuur. Ze had ook positieve dingen gehoord over hun duurzaamheid en kracht.

containerwoning
Beeld: Youtube

Bouw container woning

Dit bijzondere huis heeft 12 zonnepanelen, twee enorme watertanks en een compostsysteem. Met vijf zeecontainers van elk zo’n zes meter lang kan het huis eenvoudig worden uitgebreid. Weg van de “beschaving” leven heeft zo zijn uitdagingen, maar Rosie maakt zich geen zorgen. Ze is er vast van overtuigd dat ze alles zal overleven wat op haar pad komt. Rosie zegt dat ze erg trots is op haar huis. Dit was de eerste keer dat ze zelf een huis had ontworpen en gebouwd. Het resultaat was precies zoals ze had gehoopt. Bekijk de video van haar prachtige woning hieronder.

Check ook: Deze dikke containerwoning koop je voor maar 2.600 euro op AliBaba! (sgxl.nl)

Beeld: YouTube

You May Also Like