Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw betrapt man in vliegtuig die brutaal appje over haar schrijft

vrouwappje

Als je je vriend of vriending gaat app’en met een naar berichtje over je buurvrouw, dat is het waarschijnlijk het beste om ervoor te zorgen dat ze niet mee kan lezen wat je schrijft. Zo vertelt Landen Ewing wat er kan gebeuren als dat toch gebeurt:

Lezen van brutaal berichtje

De TikToker vertelt in haar recente video een incident waar ze tijdens een vlucht haar medepassagier betrapte met het schrijven van een brutaal berichtje over haar. Ze beweert dat zij de enige persoon was die naast de man in het vliegtuig zat en keek om te zien wat hij aan het app’en was.

Zo zag ze dat hij een berichtje naar zijn vriendin stuurde, waarin stond: “[de stoel] is te klein met deze dikke kont naast me.”. Bekijk het verhaal hieronder:

 

@landenmewing

##greenscreen ##storytime I was the victim of a hate crime##DontSpillChallenge ##whatajerk ##airplanemode ##CompleteMyLook ##foryoupage ##nashville ##lol

original sound – Landen Ewing

Het appje incident

Terugdenkend aan de ontmoeting, die ongeveer een maand geleden gebeurde, vertelde Landen: “Deze man zit naast me en het is alleen ik en hij zoals in de rij. Dus we zaten niet naast iemand, het waren alleen ik en hij . “Hij heeft zijn telefoon uit, zoals ver voor hem uit waar ik hem kan zien.”

Als een kanttekening voegde ze eraan toe: “Voordat iemand me komt halen om naar iemands telefoon te kijken als ze naast me zitten, doet iedereen het en als je zegt dat je het niet doet, lieg je, dus hou je mond.”

Ze vertelt ze verder: “Je kunt de rest van het gesprek niet echt zien, maar hij bleef typen: ‘Het komt wel goed, denk niet dat we het van de grond halen.’” Blijkbaar bleef deze niet zo nette vent praten over hoe hij een hekel heeft om in ‘kleine vluchten met dikke mensen’ te zitten.

De TikTokker richtte de video naar de mogelijke vrouw of vriendin van deze man en voegde eraan toe: “JE VRIEND ZUIGT.” Daar zijn wij wel meen eens!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like