Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Foutje, bedankt: vrouw beschuldigt mannen onterecht van stalking

stalking

De een is achterdochtiger dan de ander, dat is een feit. Achterdochtigheid zet je op scherp, maar soms kan het je ook totaal op het verkeerde spoor zetten. Net zoals de vrouw in onderstaande video.

De vrouw is namelijk super van streek, omdat ze denkt dat ze continu gestalkt wordt door een auto waar twee mannen in zitten. Eerlijk is eerlijk: dat is ook intimderend als ze een lange tijd achter je aan rijden en ze maar niet weggaan. Gelukkig is ze niet op haar mondje gevallen en stapt ze op de mannen in de auto af. Stoer!
 

Stalking

Zodra de mannen hun autoraam naar beneden hebben gedaan, begint de vrouw met een complete tirade dat ze het niet waardeert dat de mannen haar stalken. Of ze daar heel snel mee willen stoppen! Fair enough; gelijk heeft ze. In ieder geval… als ze überhaupt gelijk had. 
 

Foutje, bedankt! 

Maar ze heeft geen gelijk. Er is een heel andere reden dat ze mannen haar met de auto achtervolgde. Het was juist heel lief bedoeld, want ze wilden haar waarschuwen dat er iets (grappigs ;-)) met haar auto was. Check de video om te zien waarom de mannen de vrouw wilden waarschuwen! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like