Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vanaf volgend jaar directe ferry-verbinding van Groningen naar Noorwegen!

ferry groningen noorwegen

We hebben heel mooi nieuws voor iedereen die weleens (weer) een bezoekje wil brengen aan Noorwegen! Waar je voorheen allerlei landen moet doorkruisen met de auto of een duur vliegtuigticket moet kopen, kun je binnenkort gewoon de ferry in Nederland pakken!

ferry groningen noorwegen

Met de ferry naar Noorwegen

Met de ferry naar een land reizen heeft heel veel voordelen: het is vaak goedkoper dan een vliegticket en je kunt je eigen auto meenemen en om die reden ook meer spullen. Als je met je eigen auto gaat, bespaar je ook weer kosten van het huren van een auto én het bijboeken van een koffer voor het vliegtuig. Wel zo lekker!  

Praktische info

Maar waar kan je dan precies op de ferry stappen? In Eemshoven, Groningen. Na een boottocht van ongeveer achttien uur kom je aan in Kristiansand. Je vaart van 15:00 uur ’s middags tot 9:00 uur ’s ochtends de volgende dag. De ferry vertrekt drie keer per week: dinsdag, donderdag en zaterdag. Voor een retourticket betaal je 225 euro, als je je auto meenemt dan moet je 25 euro extra betalen. Vanaf 7 april 2022 is het zover: dan vertrekt de allereerste ferry van Groningen naar Noorwegen! Zit jij aan boord?

ferry groningen noorwegen

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like