Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Thalys is jarig en geeft 40.000 tickets weg voor 25 euro naar o.a. Parijs!

thalys

Meestal krijg je cadeaus als je jarig bent, maar dat geldt niet voor Thalys. Thalys geeft namelijk een rondje van de zaak, want ze bestaan maar liefst 25 jaar! Wat ze weggeven? 40.000 tickets voor 25 euro naar o.a. Parijs!

Thalys
Thalys kennen we natuurlijk van de treinen die ons naar vette bestemmingen in Frankrijk, België en Duitsland brengt. Normaal kost dat wel wat geld en al helemaal in het hoogseizoen in de zomer. Nu er wat te vieren valt, zakt die prijs naar 25 euro per treinticket.
 

Parijs, Antwerpen en Brussel

Er zijn wel maar 40.000 treintickets beschikbaar, dus je moet er snel bij zijn als je van deze goede deal gebruik wil maken. Je kunt met het ticket reizen tussen 28 juni 2021 tot en met 3 september 2021. Leuk reisje voor in de zomer dus! Je kunt kiezen tussen een tripje naar Parijs, Brussel of Antwerpen. 

Naar het buitenland reizen

Thalys schrijft het volgende in een persbericht: “Nu buitenlandse reizen weer zijn toegestaan, is dit het ideale moment om een voordelig zomerweekend te boeken en bruisende steden te herontdekken”. Daar zijn we het helemaal mee eens! Op het moment van schrijven is een groot deel van de tickets al weg, dus we raden aan om niet veel langer te twijfelen.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like