Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Telefoonnummer uit Netflix’ Dont Look Up wordt platgebeld om bijzondere reden

don't look up telefoonnummer

Onlangs is de film Don’t Look Up op Netflix uitgekomen met een gigantische goede cast, o.a. Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Meryl Streep en Ariana Grande. In de film kun je een telefoonnummer voorbij zien komen en dat is niet zonder reden zo duidelijk in beeld gebracht! Kijkers belden het telefoonnummer en kwamen erachter dat het nummer werkte, maar voor heel andere doeleinden!

don't look up telefoonnummer

Don’t Look Up

Don’t Look Up gaat over een astronoom (Leonardo DiCaprio)) en zijn stagiaire (Jennifer Lawrence) die de wereld willen waarschuwen voor een komeet die de aarde gaat verwoesten. Ironisch genoeg nemen nieuwszenders en zelfs de Amerikaanse president (Meryl Streep) de beweringen van de astronomen niet meteen serieus. Op een gegeven moment wordt er een missie opgezet en burgers kunnen een bepaald telefoonnummer draaien om meer informatie over de missie te krijgen. 

Telefoonnummer

Zoals te verwachten bellen kijkers het telefoonnummer daadwerkelijk op  – net zoals bij Squid Game – en daar komen ze voor een verrassing te staan. Een hete verrassing om wat specifieker te zijn. Het nummer is namelijk in het echte leven een sekslijn. Dit is wat je krijgt te horen als je het nummer opbelt: “Welkom bij Amerika’s heetste hotline. Heren, hete vrouwen kunnen niet wachten om met je te praten. Druk nu op één. Dames, om met interessante en spannende mannen te praten, druk nu op twee.” Lol!

Deze gast nam de proef op de som:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like