Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Stinkende prank: gast geeft oma verrassing waar een luchtje aan zit

prank oma

De feestdagen halen het beste in de mens naar boven: er is geen haat, nijd en het is retegezellig. In ieder geval, bij de meeste families dan. Daniel was echter in een jolige bui en besloot een prank uit te halen met zijn oma en haar zuurstoftank. Daar zit (letterlijk) een luchtje aan… Van je kleinkind moet je het hebben.

prank oma

Zuurstoftank

De oma van Daniel draagt een zuurstoftank. Dat gebeurt door middel van een machine die vanuit de lucht in huis verse zuurstof naar en in  de neus van de patiënt voert. Dat betekent dus dat als het buiten stinkt, dat oma dit uiteraard ook ruikt. Daar weet Daniel dus wel raad mee.

Scheet

Hij had kunnen kiezen voor verse, geurige bloemen, parfum van Dolce & Gabbana of de geur van versgebakken brownies. Daar koos hij in ieder geval niet voor. Hij besloot in de aanval te gaan om zijn eigen gassen te gebruiken. Lekker man. Check de prank in de video hieronder:

@danieldaypoois Giving my other grandma my Christmas gift #stillliving #christmastoots #fyp original sound – Daniel Day Poois

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like