Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Squid Game blijkt NIET de meest gestreamde Netflix-hit van 2021

squid game netflix

Het was misschien het enige waar iedereen het in september over had, maar het blijkt dat Squid Game niet echt de grootste Netflix-hit van het jaar was. De serie werd in september 2021 op Netflix gelanceerd, en het was sinds die tijd de meest besproken serie ooit. In de VS blijkt een andere serie het Zuid-Koreaanse succes overtroffen te hebben.

squid game netflix

 

Minder populair in de VS

De serie is in de Verenigde Staten niet echt de grootste Netflix-hit. Volgens recent vrijgegeven cijfers werd de Koreaanse sensatie door Amerikaanse kijkers op de post gedaan als de meest bekeken originele serie van Netflix, ondanks het feit dat ze comfortabel het grootste wereldwijde publiek in de geschiedenis van streaming heeft. Nielson-gegevens die het aantal minuten laten zien dat Amerikanen vorig jaar besteedden aan het streamen van Netflix-shows, onthullen dat Squid Game tussen september 2021 en het einde van het jaar maar liefst 16,4 miljard minuten heeft verzameld.

Onverwachte Netflix-hit

Echter, zoals Deadline meldt, was de onverwachte hit Lucifer, die in september ook zijn zesde en laatste seizoen uitbracht, op de eerste plaats met meer dan 18,3 miljard minuten streaming. Hoewel de meest recente seizoenen Netflix-originelen waren, debuteerde Lucifer eigenlijk op FOX, voordat hij werd opgepikt door de streaminggigant nadat het in 2018 door het uitzendnetwerk was geannuleerd, wat leidde tot wijdverbreide verontwaardiging van fans.

Check de trailer van het laatste seizoen van Lucifer, de meest gestreamde Netflix-serie van 2021 hier:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like