Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man heeft spijt van tattoo en probeert hem te verwijderen met een schuurmachine

Tegenwoordig lijkt het specialer als je helemaal geen tatoeages hebt dan wel. Niet gek dus dat er ook genoeg mensen rondlopen die achteraf spijt hebben van hun nieuwe sticker. Deze man bedacht zelf een oplossing om zijn tatoeage te verwijderen.

Impulsieve actie

Een Chinees teken dat iets heel anders betekent dan ze je hadden wijsgemaakt, de naam van een verbroken liefde, een verloren kampioenschap van je favoriete voetbalclub of een iets te impulsieve actie tijdens een dronken vakantie in Lloret de Mar, de redenen om een tatoeage te krijgen waar je later spijt van krijgt, zijn eindeloos. Een tatoeage achteraf laten verwijderen is echter een stuk moeilijker en duurder dan het aanbrengen. Tenzij je natuurlijk een creatieve oplossing kunt bedenken, zoals in het geval van deze man.

De schuurmachine

In plaats van te kiezen voor een dure laserbehandeling of iets over de oude tatoeage te zetten, besloot de man, vermoedelijk na het drinken van een x-aantal biertjes, de schuurmachine uit de kast te halen en daarmee de tatoeage aan te pakken. Dat dit is “don’t try this at home” is lijkt verder wel duidelijk.

Check hoe je een tattoo verwijdert met een schuurmachine hier:

Bron en beeld: AXED.nl

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like