Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Deze woning op Funda heeft van binnen meer weg van een cr*ckpand!

funda huis tilburg

Als je je huis op Funda wilt verkopen, moet je creatief zijn, wat maakt jouw huis anders dan de andere huizen, hoe valt jouw huis op? Heeft het ook een privéstrand, zoals dit huis dat ook op Funda verkocht wordt. Door de jaren heen zijn we alle soorten woningen tegengekomen op Funda en met alle soorten bedoelen we ook echt ALLES. Vandaag kwamen we deze woning tegen die te koop staat op Funda, waarbij de eigenaar geen enkele moeite heeft gedaan om een beetje om te ruimen en van binnen meer weg heeft van een crack-pand!

funda huis tilburg

Sloddervos-woning

Als je je huis op Funda wilt verkopen, is het eerste wat velen doen het huis opknappen, zodat het opvalt en sneller wordt verkocht, maar de eigenaar van dit huis dacht anders. Want dit huis is compleet het tegenovergestelde van schoongemaakt. Als je het ons vraagt, lijkt het op een studentenhuis dat in dagen (maanden of jaren) niet is schoongemaakt, dus de nieuwe eigenaar van het huis moet iemand zijn die graag schoonmaakt. Maar goed, genoeg daarover, wat heeft het huis behalve de lege flessen en mokken op de grond nog te bieden?

funda huis tilburg

De omschrijving

Het huis heeft op Funda de volgende omschrijving; “Gelegen aan een open plein met speeltuin, op nog geen minuut lopen van het bruisende centrum van Tilburg vindt u deze leuke tussenwoning uit 1905 met een inhoud van bijna 260m3. De woning dient gemoderniseerd/opgeknapt te worden, maar biedt diverse mogelijkheden tot het maken van uw eigen droompaleisje” Het huis kan voor € 250.000,- van jou zijn.  Check hier meer foto’s van het huis.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like