Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dit is hoe extreem rijk de vermeende schoonfamilie van prinses Amalia is!

amalia

Onlangs beweerde het Duitse blad Bunte dat prinses Amalia een relatie zou hebben met Isebrand Kaldewei die afkomstig is uit Münster (Duitsland). Nu gaat er waarschijnlijk geen belletje rinkelen wie dat is, maar we kunnen je vertellen dat hij uit een heel goed en rijk nest komt! 

Miljoenen euro’s waard

Het is niet 100 procent zeker dat Amalia en Isebrand een relatie hebben, maar als we het blad Bunte moeten geloven dus wel: “Ze is verliefd op een Duitse erfgenaam van miljoenen. De kroonprinses van Nederland zei onlangs hoeveel ze Duitse mannen waardeert. Inmiddels is gebleken dat de dochter van koningin Máxima bevriend is met de zoon van een bekende ondernemersfamilie.” We hebben het hier over de familie Kaldeweij die eigenaar zijn van een gelijknamig sanitair merk. En dat is heel goed gelukt! De familie is namelijk 400 miljoen euro waard. Mogge!

Zelfde hobby’s

Isebrand studeert nu Economie in het Brabantse Tilburg en kan daardoor misschien de Nederlandse taal wel een beetje spreken. Hoewel het vast niet erg is als hij dat niet zou kunnen, want we gokken dat Amalia prima Duits kan praten! Isebrand en Amalia zouden ook dezelfde hobby’s hebben, waaronder kunst en zeilen. Om aan het oog van papparazzi te ontsnappen, vertrekken ze ook regelmatig naar het buitenland. Onlangs zijn ze nog gespot in New York. We zijn benieuwd hoe zich dit verder ontwikkelt! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply