Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dit is het superluxe Rotterdamse penthouse van Memphis Depay twv 2,4 miljoen euro!

penthouse rotterdam memphis depay

Nu we middenin al het voetbalgeweld en met oranjekoorts zitten, is er toch een deel van ons die nieuwsgierig is waar de voetballers van het Nederlands Elftal nou eigenlijk leven als ze niet aan het voetballen zijn. Dit keer hebben we aanvaller Memphis Depay voor je in petto! 


 

Dumfries en Depay

Van de week kon je het luxe penthouse van Denzel Dumfries al zien. Spoiler: ook dit optrekje kost een miljoen. Toch valt dit een stukje lager uit dan wat Depay heeft betaald voor zijn villa. Het schijnt namelijk dat hij ruim 2,4 miljoen euro aan zijn huis heeft uitgegeven. Het kon hoger zijn, want de vraagprijs was rond de 2,8 miljoen euro. 
 

Rotterdam

Je kunt de voetballer tegenkomen in Rotterdam, want dat is waar hij een appartenment heeft! Het penthouse is gelegen in het zogenaamde Montevideo appartementencomplex. Daar woont hij op de veertigste verdieping. Zijn woonoppervlakte bestaat uit zo’n 528 vierkante meter. Daar krijgt hij 6 kamers voor, waarvan 4 slaapkamers en 2 badkamers (met onder andere een jacuzzi en sauna). Ook heeft Memphis een tv-kamer met bioscoop. Hij kan af en toe ook een duik nemen in het gezamenlijke binnenzwembad.
 

Luxe leven

Al met al kan Memphis lekker luxe leven in zijn penthouse. Ook kan hij gerust daar heel wat auto’s kwijt. Hij heeft recht op vier parkeerplaatsen in de parkeergarage onder het appartementencomplex. Hij mag zeker niet klagen dus!

Check het supeluxe Rotterdamse penthouse van Memphis Depay hieronder:

 

Bron en beeld: Bekende Buren, Unsplash

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like