Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Profvoetballer Daley Blind is nu 3 apartementen rijker

ll26

Daley Blind is geen onbekende, hij is heel lang profvoetballer geweest bij Ajax. Maar niet alleen op het veld presteert hij goed, maar ook daarbuiten, want hij heeft recentelijk 3 apartementen voor bijna 1 miljoen euro weten te kopen.

 

Profvoetballer

Het is de droom van heel veel jongens om voetballer te worden, maar jammer genoeg kan die droom niet voor een ieder uitkomen. Komt die droom toch uit dan gaat dat gepaard met veel aandacht, want het is maar een klein groepje die de top kan bereiken en die gerekend word tot profvoetballer. Als profvoetballer moet je zeker ook weten hoe om te gaan met je geld, anders zit je na je carrière met financieële problemen. Maar niet Blind hoor, hij weet in ieder geval wel hoe hij om moet gaan met zijn geld.

Daley Blind handelt slim

Blind weet zijn geld goed te besteden en geeft het ook niet zomaar uit. Ja, hij heeft recentelijk in Amsterdam Buitenveldert 3 apartementen voor bijna 1 miljoen euro gekocht met een totale woonoppervlakte van 197 vierkante meter, maar dat is niet zomaar. Door de apartementen te kopen heeft Blind slim gehandeld, de makelaar geeft aan dat; De totale koopsom lag rond de 950 duizend. Onze beste Daley Blind heeft dit goed gedaan want de vraagprijs lag wel wat hoger, rond de 995 duizend namelijk. Hoe doet hij het toch, 35 duizend euro van de vraagprijs af? Lukt niet iedereen. Al met al is dit een slimme investering en kan Daley de huizen lekker opknappen en gaan verhuren voor de onmogelijke prijs waar Amsterdamse appartementen vandaag de dag voor gaan.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like