Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Onderzoek wijst uit dat katten ook graag in onzichtbare dozen zitten

katten

Katteneigenaren snappen niet waarom, maar toch is het zo: katten willen áltijd in een doos zitten. Grote dozen, kleine dozen… het maakt ze allemaal niet uit! Uit onderzoek blijkt nu dat katten ook graag in onzichtbare dozen zitten.


 

Liever een doos

Je kent het wel; je koopt een mand of krabpaal voor je viervoeter en in plaats van op dat peperdure ding te liggen, is de doos de grootste favoriet! Thanks, but no thanks Minoes. Gelukkig is niet alleen jouw kat raar, maar doet de rest van de kattenbevolking dit ook. Uit onderzoek tussen een aantal katteneigenaren blijkt dat katten zich niet beperken tot een echte doos.

Vierkantje

Katten zitten namelijk ook graag in onzichtbare doosjes. Wat we daarmee bedoelen? We leggen het je graag uit. Als je van iets (het kan alles zijn) een vorm maakt van een vierkant, dan is de kans heel groot dat je kat daar gaat zitten. Check het gifje hieronder om te zien wat we bedoelen. 

Eerder onderzoek

Uit eerder onderzoek van Universiteit Utrecht blijkt dat katten minder gestresst raken als zij in een kleine kartonnen doos zitten. Het is dus wel echt ergens goed voor! Dus mocht je binnenkort wat bestellingen binnen krijgen: bewaar de doos dus goed! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like