Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Horrorfilm die vanuit moordenaar’s perspectief gefilmd is laat kijkers letterlijk overgeven

Horrorfilm vanuit moordenaars perspectief laat kijkers overgeven
Beeld: in a violent nature

Heb je je ooit afgevraagd hoe eng een film moet zijn om iemand echt te laten overgeven? Zoek niet verder dan de nieuwste horrorfilm, In a Violent Nature, volledig geschoten vanuit het perspectief van de moordenaar. Tijdens een recente vertoning op het Chicago Critics Film Festival was deze huiveringwekkende film zo intens dat het letterlijk een bioscoopbezoeker naar de uitgang deed rennen om te braken. Is dit de terugkeer van echte horror, of gewoon een misselijkmakende truc?

Horrorfilm vanuit moordenaars perspectief

Dit is geen doorsnee horrorfilm. In a Violent Nature neemt kijkers mee over de schouder van de moordenaar, wat een eerstepersoonsperspectief biedt dat ronduit angstaanjagend is. Stel je voor dat je door het bos rent, maar je bent niet de held—je bent de schurk, en de schrikfactor is naar een geheel nieuw niveau getild.

Reacties van het publiek

De reacties tijdens de vertoning waren gemengd, maar intens. Van geschrokken gasps en gegrinnik tot applaus en zelfs misselijkheid, de film liet duidelijk een sterke indruk achter. Een online gedeelde audio-opname legt het tumultueuze moment vast, hoewel het moeilijk te onderscheiden is tussen het geluid van opwinding en het beruchte overgeefincident.

Horrorfilm vanuit moordenaars perspectief laat kijkers overgeven
Beeld: Imdb

Buzz op Sociale Media en Kritische Waardering

De buzz rond In a Violent Nature schoot omhoog na het incident, met horrorliefhebbers die verklaarden dat “echte horror terug is!” Deze film maakt niet alleen golven met zijn viscerale reacties; het heeft ook een indrukwekkende score van 95 procent op Rotten Tomatoes behaald. Duidelijk, het raakt de juiste snaar bij critici. Gezien de fysieke reactie die het opriep, is deze slasher misschien niet geschikt voor mensen met een zwakke maag. Het is een herinnering om misschien het popcorn over te slaan als je van plan bent deze film in de bioscoop te zien. Zoals een kijker adviseerde, is het zeker “geen film voor een zwakke maag.”

Een nieuw tijdperk voor horror?

In a Violent Nature zou weleens een nieuwe standaard voor horrorfilms kunnen zetten. Met zijn unieke perspectief van de moordenaar en scènes die intens genoeg zijn om fysieke reacties uit te lokken, belooft het een ervaring die hardcore horrorfans mogelijk niet willen missen. Of je nu een fervent horrorfan bent of een casual kijker, deze film vraagt om aandacht — en misschien een sterke maag.

Dus, ben jij dapper genoeg om deze film in de bioscoop te bekijken, of kijk je liever iets minder… explosiefs?

Check ook: