Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Lachwekkende horror: De moordlustige luiaard-trailer doet mensen brullen!

Beeld: Twitter/@firstshowing

De trailer van de horrorfilm over een moordlustige luiaard zorgt voor een golf van hilariteit bij het publiek. Maar vergis je niet, tussen de lachbuien door, ontdek je dat seriemoordenaars in slasherfilms één angstaanjagende eigenschap delen: ze zijn onnatuurlijk snel. Bereid je voor op een unieke mix van spanning en komedie in deze onvergetelijke filmervaring!

De onverwachte seriemoordenaar

Terwijl hun slachtoffers rondrennen – bloederig en hijgend – bewegen Michael Myers en zijn soortgenoten zich rustig achter hen voort, om op te duiken wanneer ze het het minst verwachten. Maar wat als die seriemoordenaar nu eens een… luiaard was? Je weet wel, dat dier dat beroemd is om traag en lui te zijn. Ja, dat is het uitgangspunt van de nieuwe komische horrorfilm Slotherhouse. Je moet ze toch wel punten geven voor originaliteit.

De film volgt de student Emily Young (gespeeld door Lisa Ambalavanar), die een schattige kleine luiaard genaamd Alpha adopteert om haar te helpen president te worden van haar studentenvereniging. Maar wanneer de lichamen langzaam beginnen op te stapelen in het huis van Sigma Lambda Theta, verdenken Emily en haar medezusters hun nieuwe luiaard-achtige huisgenoot ervan de oorzaak te zijn van de sterfgevallen.

De opmerkelijke opkomst van een luiaard-horrorfilm

Zoals je kunt verwachten, heeft de trailer en het hele concept van de film mensen in een deuk gelegd. “Ik wil dit in slow motion bekijken!” reageerde iemand. Een ander voegde eraan toe: “Dit heeft mijn dag gemaakt, je kunt niet ontsnappen aan een *** luiaard. Feit!” Een derde zei: “Dit wordt een van de horrorklassiekers aller tijden.”

Terwijl anderen opmerkten dat dit gebeurt wanneer Hollywoodschrijvers in staking gaan. ‘We zijn letterlijk op het punt beland dat de oude grapfilms die ze bedachten voor gebruik in cheesy shows NU daadwerkelijk worden gemaakt’, merkte iemand op. Een ander stelde voor: “Is er een schrijversstaking? Dat kon ik niet merken.”

En anderen waren het erover eens dat deze film ongetwijfeld in de categorie ‘zo slecht dat het goed is’ zal vallen, precies waar de filmmakers op gokken, toch? TOCH? “Dat ziet er zo slecht uit. Ik kan niet wachten,” merkte iemand op. “Oké! Prima!……als kenner en liefhebber van ‘slechte’ films. Dit lijkt wel eens een verborgen juweeltje te kunnen zijn en de makers wisten wat ze deden. Lol,” voegde een ander toe. “Het is tenminste geen of andere remake. Goed voor hen,” voegde een derde toe.

Slotherhouse komt binnenkort naar bioscopen

Slotherhouse heeft Sydney Craven, Olivia Rouyre, Bianca Beckles-Rose, Andrew Horton, Sutter Nolan, Grace Patterson, Milica Vrzić, Annamaria Serda, Tiff Stevenson, Stefan Kapičić, Kelly Lynn Reiter en Rudi Rok als de stem van Alpha in de cast. De film is geschreven door Bradley Fowler en geregisseerd door Matthew Goodhue.

Hij zal worden uitgebracht in bioscopen op 30 augustus 2023. Bereid je alvast voor en bekijk hieronder de trailer:

Check ook: Horrorfilm uit 2005 als ‘meest verontrustende aller tijden’ bestempeld

Bron: LADbible

You May Also Like