Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Lachwekkende horror: De moordlustige luiaard trailer doet mensen brullen!

Lachwekkende horror: De moordlustige luiaard trailer doet mensen brullen!
Beeld: Twitter/@firstshowing

De voorstelling van de lachwekkende horror met een moordlustige luiaard heeft een storm van gelach veroorzaakt onder het publiek. Echter, laat je niet misleiden, want ondanks de komische noot schuilt er een huiveringwekkende waarheid in: net als andere slasherfilm-moordenaars beschikt dit trage beest over een angstaanjagende snelheid. Maak je klaar voor een ongekende combinatie van humor en spanning in deze memorabele cinematografische ervaring!

Moordlustige luiaard

In tegenstelling tot de iconische Michael Myers en soortgelijke figuren, die steevast rustig en onverstoorbaar hun slachtoffers volgen, neemt onze luiaard-moordenaar een geheel eigen, langzame stijl aan. Toch verschijnt hij altijd onverwacht. Het is deze unieke insteek die de horrorfilm ‘Slotherhouse’ zo origineel maakt.

De plot draait om studente Emily Young, vertolkt door Lisa Ambalavanar, die een schattig luiaardje genaamd Alpha in huis neemt in een poging om voorzitter te worden van haar studentenvereniging. Maar naarmate er meer lichamen opduiken in het Sigma Lambda Theta huis, beginnen Emily en haar zusters te vermoeden dat hun nieuwe, trage huisgenoot wel eens de dader zou kunnen zijn.

De verrassende opkomst van een luiaard-horror

Zoals te verwachten viel, heeft de trailer en het bizarre concept van de film het publiek in lachen uit doen barsten. Reacties variëren van “Dit moet ik in slow motion zien!” tot “Dit heeft mijn dag gemaakt, niemand kan ontsnappen aan een luiaard. Feit!”. Anderen merken grappend op dat dit is wat er gebeurt als scriptschrijvers in Hollywood staken.

Sommigen zijn ervan overtuigd dat de film een cultstatus zal bereiken in de categorie ‘zo slecht dat het goed is’, precies wat de filmmakers hopen te bereiken. “Dit ziet er verschrikkelijk uit. Ik kan niet wachten,” zegt een enthousiaste kijker. ‘Slotherhouse’ belooft een unieke filmervaring te worden met een sterrencast waaronder Sydney Craven, Olivia Rouyre, en vele anderen. Geregisseerd door Matthew Goodhue en geschreven door Bradley Fowler, is de film vanaf 30 augustus 2023 in de bioscoop te zien. Bekijk hier alvast de hilarische trailer!

Check ook: Horrorfilm uit 2005 als ‘meest verontrustende aller tijden’ bestempeld

Bron: LADbible

You May Also Like