Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Bol.com stunt met spotgoedkope e-mountainbike!

e-mountainbike
Beeld: RCB

Heb je ooit zo’n deal gehoord? Bol.com komt met een spotgoedkope e-mountainbike die je avontuurlijke hart sneller zal laten kloppen, en dat voor minder dan 700 euro! Voor iedereen die dacht dat e-bikes altijd een rib uit je lijf kosten, heeft Bol.com nu iets bijzonders.

Wat maakt deze spotgoedkope E-mountainbike zo speciaal?

Deze spotgoedkope e-mountainbike van RCB herschrijft de regels wat betreft prijs-kwaliteitverhouding. Laat die prijzige modellen maar links liggen; voor minder dan 700 euro krijg je een fiets met een trapondersteuningssysteem dat snelheden tot 25 km/u haalt, een veelzijdige Shimano 7-versnellingsbak voor soepel schakelen, en geavanceerde voorvorkvering voor extra comfort op ruw terrein. Perfect voor avonturiers die veel willen doen zonder veel uit te geven.

Bol.com stunt met spotgoedkope e-mountainbike!
Beeld: Bol.com

Technische snufjes die je niet wilt missen

Uitgerust met een krachtige 250W borstelloze motor en een robuuste 12Ah/36V lithium-ion-batterij, levert deze spotgoedkope e-mountainbike een indrukwekkend bereik van 35 tot 90 kilometer, afhankelijk van de rijomstandigheden. Dus of je nu besluit om door dichte bossen te rijden of steile hellingen op te gaan, deze betrouwbare fiets staat garant voor langdurig fietsplezier zonder vaak op te hoeven laden.

Stijlvol en functioneel design

Hoewel smaken verschillen, ziet deze mountainbike er stoerder uit dan je standaard e-bike. De ontwerpers van deze spotgoedkope e-mountainbike hebben duidelijk gedacht aan zowel functie als vorm. Een klein prijsje voor een groot avontuur, dat is wat Bol.com je biedt met deze mountainbike. Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier

Waarom deze e-bike een no-brainer is

Als je op zoek bent naar avontuur maar niet te veel wilt uitgeven, dan is deze spotgoedkope e-mountainbike jouw ticket naar de buitenwereld. Met Bol.com’s verrassend lage prijs wordt de drempel om de wereld op twee wielen te verkennen wel erg laag. Waar wacht je nog op? Het avontuur roept!

Bol.com stunt met spotgoedkope e-mountainbike!
Beeld: Bol.com

Check ook: