Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Onderzoek wijst uit: de jongste in het gezin is de beste chauffeur

rijstijl

Ben jij de jongste in je gezin en hebben mensen vaak commentaar wanneer jij achter het stuur ben, dan moet je dit zeker hebben gelezen, want uit onderzoek blijkt dat de jongste de beste én veiligste rijstijl heeft.

Rij-instructeurs

Kijk waar je rijd, remmen, niet te snel rijden, dat heb je zeker weleens gehoord wanneer je met het gezin lekker een dag op stap gaat. Dan veranderd iedereen ineens in een rij instructeur om jou te vertellen hoe je precies moet rijden. Na vandaag gaat dit alles ophouden, want wanneer ze veel beginnen te praten aan je hoofd wijs je ze naar dit artikel, simpel!

 

De jongste vergeleken met de ouderen

Uit een onderzoek van Privilege Car Insurance, gehouden onder 1395 bestuurders, blijkt namelijk dat er helemaal niets aan de hand is met jouw rijstijl en dat je prima kunt rijden. Dus jij mag gerust achter het stuur. Gelet op de oudere broers en zussen blijkt er dat zij te hard rijden of meer boetes krijgen en ze zijn zelfs vaker betrokken zijn bij aanrijdingen. Ook geeft dertig procent van de oudere broers en zussen aan dat ze hun telefoon checken in het verkeer. Dit wilt niet zeggen dat jongsten nooit in een auto ongelukje betrokken zijn, maar het gaat erom dat ze wat betreft rijstijl het beste zijn.

rijstsijl

 

 

 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like