Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Nicol wordt keihard afgekraakt door haar stiefzoon Mark in ‘Massa is Kassa’

mark gillis nicol

Het zal nu wel vast bekend zijn dat de vrouw van Peter Gillis, Nicol niet het meest geliefde personage is in het programma ‘Massa is Kassa’. Ook Mark Gillis, de oudste zoon van Peter, is overduidelijk geen fan van de vriendin van zijn vader en doet weinig moeite om dit voor de kijker verborgen te houden. Dit blijkt ook wel uit een nieuw fragment van Massa is Kassa.

mark gillis nicol

Golddigger

Er gaan verschillende, niet al te positieve, verhalen rond over de 30 jaar jongere vriendin van Peter. Zo is er kritiek over de wijze hoe ze omgaat met de medewerkers van de parken van Peter. Er is een video te zien waar ze bezig is om de medewerkers te commanderen. Dit schiet bij veel mensen in het verkeerde keelgat, omdat zij volgens hen heel weinig gedaan heeft voor het succes van manlief. Veel kijkers vinden dan ook dat ze een traditionele ‘golddigger’ is.

Geen beste vrienden

Uit de woordenwisselingen, die Mark en Nicol wel vaker in het programma hebben, valt op te maken dat de twee niet de beste vrienden zijn. Dit zal deels te maken hebben met het feit da ze qua leeftijd maar 6 jaar van elkaar verschillen. Mark heeft dus een steofmoeder van 6 jaartjes ouder. In onderstaande video is te zien dat Nicol komt helpen bij een uitbreiding waar Mark en een compagnon mee bezig. Haar ‘werkoutfit’ wordt daarbij niet helemaal begrepen door Mark, zo laat hij op niet mis te verstane wijze weten.

Check hoe Mark Gillis Nicol keihard afkraakt:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SBS6 (@sbs6nl)

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You May Also Like