Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Moeder en dochter gaven al 80.000 euro uit om op hun idool te lijken

katie price

Slik jij al twee keer als je een broek afrekent van 100 euro? Dan zal je dit artikel al helemaal verbazen. De Britse moeder Georgina Clark en haar 24-jarige dochter Kayla hebben inmiddels al 80.000 euro uitgegeven aan hun uiterlijk, en dat allemaal om zoveel mogelijk op hun idool te lijken.

katie price

Plastische chirurgie

Het bedrag ging op aan plastische chirurgie: botox en borstvergrotingen, maar ook lipfillers, operaties om een strakkere kaaklijn te krijgen en buttlifts passeerden de revue. En dit allemaal om te lijken op hun grote idool, het model Katie Price.

Seks tegen betaling

Maar eerst: waar halen ze het geld vandaan? Daar hebben we een antwoord op: Kayla is stripper en heeft seks met mannen tegen betaling. Daar is opzich niks mis mee, maar het deed heel wat stof opwaaien in de Britse media. De media dachten namelijk dat Georgina haar dochter al vanaf haar 18e dwong om.

Georgina en Kayla versus Katie Pierce

Back to Katie Price. Tsja, het model is niet voor niets een model en ze is inderdaad bloedmooi. Maar of de twee dames Georgina en Kayla als twee druppels water op elkaar lijken? Oordeel zelf…

Check de beelden van Georgina en Kayla en Katie Price hier en zoek de verschillen:

katie price

katie price

Bron en beeld: Clint.be, Youtube

 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like