Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Met de gratis crypto Hi Dollar kun je tot 200 euro per maand verdienen!

hi dollar crypto

De wereld van de crypto is bijzonder en er zijn gigantische winsten te maken, maar het blijft natuurlijk risicovol, zeker wanneer je er weinig kaas van hebt gegeten. Met de komst van de nieuwe gratis crypto ‘Hi Dollar’ heb je daar minder snel last van. Je verdient namelijk wat geld van deze gratis crypto!

hi dollar crypto

Gratis crypto

De Hi-token biedt een combinatie van een wallet, mobiel betaalsysteem en een platform voor financiële diensten. Het voordeel van deze Hi-token is dat het heel laagdrempelig is, en daarom perfect voor mensen die wat minder van crypto afweten. Je hoeft namelijk niet in deze crypto te investeren, maar het doet veel denken aan minen. 

Cadeau

Bij Hi maak je een account aan. Daar kun je beginnen met het sparen van tokens. Om kennis te maken met de crypto, krijg je elke dag een munt als cadeau. Dat doe je dus voor helemaal niks! Als je je vrienden uitnodigt, krijg je zelfs 50 procent op je eigen verdienste mits die vrienden de crypto gaan gebruiken. Dat kan oplopen tot 100 á 200 dollar.

App- en Playstore

Op dit moment is de munt 1,45 dollar waard, maar dat kan uiteraard per uur verschillen. Je kunt je verdiensten na een jaar uit de app halen, dus houd daar rekening mee. Je kunt Hi downloaden in de App- en Playstore!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply