Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Uitdagende foto’s van Maxime Meiland zorgen voor rode oortjes bij volgers

maxime meiland

Maxime Meiland kennen we natuurlijk allemaal als jongste dochter van Martien Meiland en Erica Renkema. Ze is niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie, hoewel het nog de vraag is of er een nieuw seizoen komt na de hele rel waar Erica bij betrokken was… Gelukkig is Maxime wel op Instagram te bewonderen, en hoé! Onlangs postte ze nog een foto waar veel mensen rode oortjes van zouden krijgen.

Maxime Meiland

Maxime Meiland is met ruim 574 duizend volgers zeker populair te noemen. Waar Martien voornamelijk de show steelt op televisie, doet Maxime dat vol overgave op Instagram. Zeker met de foto die ze pasgeleden op Instagram plaatste. Normaal plaatst de 26-jarige foto’s van haar alledaagse zelf, haar dochters Claire of Vivé of met haar vriend Leroy. Voor deze foto heeft ze uitgepakt!

Uitdagende foto

Maxime is natuurlijk ook een mooie vrouw om te zien, dat zal niemand ontkennen. Graag delen we het daarom dan ook met onze volgers. Je kunt de foto waar we het over hebben hieronder bekijken! Hopelijk kunnen we haar ook weer op de televisie bewonderen, maar dat is nog even een kwestie van afwachten…

Check de uitdagende foto en meer van Maxime Meiland hier:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like