Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

LLdL-kijkers helemaal klaar met ‘bitch’ Ilse: ‘Hij heeft VMBO basis gedaan’

lang leve de liefde ilse

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee onbekenden minimaal 24 uur en maximaal 5 dagen bij elkaar gezet in een luxe villa, in de hoop dat de vonk oversprinkt tussen de deelnemers. Dat pakt natuurlijk niet altijd even goed uit. Woensdag zagen we al hoe Ilse haar match Mark keihard voorloog, tot woede van veel kijkers, en na het verschijnen van nieuwe beelden zijn mensen helemaal klaar met haar.

lang leve de liefde

VMBO basis

Op de nieuwe beelden, die op de Facebook-pagina van het programma verschenen, is te zien hoe Mark vraagt of ze nog naast elkaar gaan slapen. Ilse maakt duidelijk dat dat er niet in zit. Vervolgens zien we haar in bed liggen, terwijl ze een vriendin belt. Die vertelt ze dat ze Mark maar dom vindt, omdat hij VMBO basis heeft gedaan. dit is duidelijk te min voor haar, waardoor ze urenlang doet alsof ze slaapt, zodat ze geen tijd met hem hoeft door te brengen.

Woedende reacties

Het pijnlijke is dat Mark, die op een andere kamer ligt, alles lijkt te kunnen horen. Ilse zorgt dan ook opnieuw voor woedende reacties bij kijkers, die massaal de kant van Mark kiezen. Enkele van de honderden reacties zijn: ‘Ongelofelijk vals en rot voor die jongen. Lijkt me echt een lieverd’, ‘Ik hoop dat jij je schaamt als jij jezelf zo terug ziet op tv!’, ‘Zou me kapotschamen als dit mijn kind was…wees maar trots op je hoge niveau…half nederland kotst je uit’ en ‘Dit is inderdaad de reden waarvoor ze het woord BITCH hebben uitgevonden’.

Ene Loes weet het treffend te zeggen: ‘Mooi hoe dit filmpje duidelijk maakt dat intelligentie niets met opleidingsniveau te maken heeft, om over haar sociale vaardigheden nog maar te zwijgen’.

Check het fragment uit Lang Leve de Liefde met ‘bitch’ Ilse hier:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like