Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

LLDL-kijkers gaan stuk om directe Emiel: ‘Bij jou is dat een dooie boel’

lang leve de liefde, emiel

Het zal je inmiddels niet meer verbazen, wij zijn best een beetje fan van het SBS programma Lang Leve de Liefde. Het concept waarbij twee onbekenden bij elkaar in een luxe villa worden gezet in de hoop dat er iets moois opbloeit, zorgt vaak voor ongemakkelijke, verrassende en hilarische momenten. Deze keer gaan kijkers stuk om de directe Emiel, die op niet mis te verstane wijze uitlegt wat hij van een vrouw tussen de lakens verwacht.

lang leve de leifde emiel

Kaarsje onder de stoomketel

Wanneer Emiel en zijn date Wilma aan de kaasfonue zitten, besluit Emiel om niet om de hete brij heen te draaien en vraagt Wilma hoe vaak ze seks wil hebben in een relatie en voegt toe dat ze anders de knop zal moeten omzetten om te ontdooien. Wanneer Wilma wijfelend antwoord of ze niet weet of ze dat wel kan en ‘de knop’ momenteel heel laag bij haar staat, maakt Emiuel zonder poespas duidelijk wat hij verwacht: “Ik moet een kaarsje onder die stoomketel van je zetten, dat er weer een temperatuur gaat komen. Want bij jou is dat is een dooie boel.” 

Reacties

Kijkers gaan dan ook stuk om de directe aanpak van Emiel. Enkele reacties zijn: “Hahha, die man is echt leuk”, “Ik vind het een leuke vent. Recht voor zijn raap!!!!”” en “Geweldig om te zien maar als ik alleen zo komen te staan. Mij niet bellen brrrr”. Niet iedereen kiest echter de kant van Emiel: “Hij is te opdringerig… Nee, niks voor haar…”

Check het fragment van Lang Leve de Liefde met de directe Emiel hier:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like