Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Ehhh: Deze lamp doe je aan door aan z’n voorhuid te trekken

lamp

In de categorie ‘bijzondere lampen’ hoort deze lamp absoluut thuis. Waarschijnlijk kijk je even gek op als deze lamp bij je schoonouders in de woonkamer staat en dat is niet voor niks: je moet de lamp op een erg… – hoe zullen we het noemen – niet discrete manier aan doen. 


 

Vreemd

We durven zelfs te gokken dat het in de top 3 hoort van de raarste en meest unieke lampen ooit – als de lamp niet al op nummer 1 staat. De lamp heet Love In Light en je kunt ‘m aan- en uitdoen door middel van het terug schuiven en omhoog trekken van de voorhuid. We maken absoluut geen grap. 
 

Love In Light

De maker achter de Love In Light heeft er vijf jaar over gedaan om de lamp te bedenken én te creëeren. Je begrijpt dat zo’n soort lamp erg veel aandacht krijgt; we zijn absoluut niet de enige die deze lamp een beetje aandacht geeft. Dat heeft er in geresulteerd dat de lamp een echte collector’s item is geworden.
 

Collector’s item

Wat we weten van collector’s items? Die zijn vaak erg duur. Zo ook deze! De lamp kost 4.000 euro. Voor de Dagobert Duck’s onder ons die dit prima kunnen betalen wensen we geluk, want er zijn maar 50 Love in Light-lampen op de markt. Investeer je in crypto? Dan kun je de lamp voor NFT kopen rond de 5,00 ETH (dat komt neer op ongeveer 8000 euro). 

[video:https://youtu.be/3coPYMYyx6U]

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like