Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Kijkers schrikken van Snollebollekes in TV Kantine: ‘Lijkt Pennywise wel’

snollebollekes tv kantine

Het RTL-programma De TV Kantine staat erom bekend bekende Nederlanders vaak op geniale wijze na te doen, maar de imintatie van Rob Kemps van Snollebollekes zorgde donderdagavond vooral voor geschrokken reacties. Veel kijkers vonden het typetje namelijk doodeng en na het zien van de beelden kunnen we dat best begrijpen…

Snollebollekes in De Slimste Mens

In de uitzending van De TV Kantine van afgelopen donderdag werd er een parodie gedaan op een ander populair tv-programma, De Slimste Mens, waar Snollebollekes onlangs de grote winnaar van was. Zijn gezicht is daarbij echter niet helemaal goed gelukt, zo blijkt wel uit de vele reacties op Twitter.

Pennywise

“Jezus Rob Kemps is wel enorm slecht gelukt. Lijkt Pennywise wel”, schrijft iemand, en een ander: “Normaal vind ik ze heel goed, maar met Rob Kemps zijn imitatie slaan ze de plank enorm mis!” Weer een ander schrijft: “Nee! Hoe eng is “Rob Kemps” in de #tvkantine?!”

Check hieronder een aantal reacties op Twitter op Snollebollekes in De TV Kantine:

snollebollekes tv kantine

Willeke Alberti-parodie

Na zijn overwinning in De Slimste Mens maakte Rob Kemp en verliezer, komiek andries Tunru, samen een hilarische Willeke Alberti-parodie. Daarin geeft Tunru een serenade onder het raam van het huis van Kemps, die hem binnenlaat en hem leert Tunru hoe het is om de slimste mens te zijn. Deze video check je hier.

Bron en beeld: Shownieuws, Youtube

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like