Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Jongste kind in gezin heeft grootste kans om miljonair te worden’

miljonair

De jongste kinderen van het gezin mogen een gat in de lucht springen: in plaats van dat je altijd de zondebok bent van je oudere broers en zussen, heb je namelijk juist heel veel profijt van jouw positie in het gezin! De jongste kinderen worden vaker later heel rijk… Wie het laatst lacht, lacht het best!

Uit onderzoek van de universiteiten Birmingham en Reading blijkt dat de jongste kinderen van het gezin een grotere kans hebben om miljonair te worden en een eigen imperium op te bouwen. Aangezien het onderzoek is gedaan onder de Britse bewoners, weten we niet he-le-maal zeker of het ook voor ons Nederlanders geldt. Maar hoe ver liggen we nou van Engeland af?! Niet zo ver, dus jongste kinderen: verlies geen hoop. Ook jíj hebt een grote kans om mega rijk te worden!
 

Steenrijk

Aan het onderzoek deden 6.300 Britten mee. In het onderzoek zijn alleen gezinnen meegenomen zonder zakelijk verleden. De allergrootste kans op rijkdom zijn de jongste kinderen die maar één oudere broer of zus hebben. De kans is maar liefst 49% dat de jongste kinderen op hun 38e een eigen onderneming hebben. Als je meerdere oudere broers en zussen hebben is de kans 43% dat je steenrijk wordt. 
 

Conclusie

De conclusie is dus dat de jongste kinderen van het gezin meer risico durven te nemen door een eigen onderneming te starten. Ook leuk om te weten: uit hetzelfde onderzoek blijkt ook dat de jongste kinderen beter kunnen rijden. Wrijf er dat maar in als je je oudere broers en zussen weer ziet! 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like