Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Vrouwelijke rapper Sjors’ Iris Queen zingt voor Thierry Baudet op FVD-evenment

irisqueen

Door de komst van (a)sociale media lijkt iedereen mét, maar zeker ook zónder talent tegenwoordig bekend te kunnen worden. Een mooi voorbeeld daarvan is natuuurlijk rapper Sjors. Sinds enige tijd hebben we echter ook een soort vrouwelijke variant van Sjors die als rapster bekendheid probeert te krijgen, namelijk IrisQueen. En Iris blijkt een trouwe aanhanger te zijn van politiek partij FVD.

irisqueen

Speciaal FVD nummer

Het FVD had afgelopen weekend een evenement in Purmerend en ook Iris was aanwezig in het publiek. Toen de microfoon rondging voor vragen aan partijleider Thierry Baudet, zag Iris dan ook gaat kans schoon en besloot ze haar held te trakteren op het speciale FVD-nummer dat ze geschreven had. Baudet leek dan ook erg onder de indruk te zijn van het catchy nummer en ging naderhand nog uitgebreid op de foto met zijn superfan en werd er flink op los geflirt. Verder helemaal niet ongemakkelijk allemaal.

‘Serieuse chagarijnige absurde tijd

Niet iedereen blijkt echter onder de indruk te zijn van het prachtige nummer. Het fragment werd ook opgepikt door VI, waarbij Iris een klein beetje belachelijk werd gemaakt, maar op Instagram slaat ze terug. IrisQueen schrijft: “Ik was op TV met mijn FVD lied. ik mocht weer eens op sbs6 verschijnen..er komt een dag dat ik elke dag op deze zender te zien ben. ik mocht lekker een stukje van mijn FVD lied zingen, deze heb ik een aantal maanden terug tijdens de verkiezingen geschreven. Ik ben trots op de tekst. Je zou hier bij al mijn IGTV video’s kunnen kijken voor het gehele lied. Of op mijn Youtube kanaal. Ik was zaterdag erg zenuwachtig maar wilde het toch graag zingen. Ik dacht als ik mijn kans nu niet pak, komt het niet meer. Mijn kans gepakt en ik ga gelijk viraal over het internet en tezien op Sbs6. Door mijn zenuwen was de eerste zin een beetje vals. Leuk om te zien dat ik iedereen een glimlach kan geven in deze serieuse chagarijnige absurde tijd. En natuurlijk zit er een serieuse boodschap in het lied. Maar dan zal je hem helemaal moeten luisteren. Im proud of myself.”

Check de beelden van IrisQueen die voor Thierry Baudet zingt op het FVD-evenement hier:

Bron en beeld: Skoften, Instagram IrisQueen

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like