Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Experiment: gaan kinderen met vreemde man mee?

bondgenoten

Vroeger als kind ben je vast doodgegooid met waarschuwingen van je ouders dat je nooit met vreemde mensen moet meegaan, ook als ze puppy’s, kittens of snoep hebben. Hopelijk heb je daar naar geluisterd en ben je nooit in de situatie gekomen dat een vreemd persoon het aan je vroeg!

Benjamin en Jaap van het YouTubekanaal Bondgenoten testen uit of de hedendaagse kinderen goed zijn opgevoed met hetzelfde advies van hun ouders. Ze gaan naar een park waar tientallen kinderen spelen en gaan de uitdaging aan: Nemen kinderen snoep mee van een vreemde man en gaan ze daarna mee naaar huis om zijn puppy’s te bekijken? Durven ze überhaupt ‘nee’ te zeggen tegen een onbekende, volwassen man? 
 

Sociaal experiment

Natuurlijk hebben Jaap en Benjamin van tevoren toestemming aan de ouders gevraagd of ze het bij hun kind mogen testen. Een paar ouders (en opa’s en oma’s) gaven toestemming en zo gezegd, zo gedaan: bij een aantal kinderen werd de proef op de som genomen. Met een jaszak vol met snoep stapte Jaap op de kinderen af. 
 

Snoep en puppy’s

Nemen ze het snoepje aan? En vallen er sommige kinderen voor de grote-puppy-truc? Check het in de video hierboven! Wat is jouw verwachting voordat je de video kijkt? 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like