Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Ex Barbie Michael van der Plas duikt op in Blik op de weg!

michael van der plas blik op de weg

Wie ook maar een beetje dagelijks op social media zit, weet dat we de afgelopen weken regelmatig wat hebben gehoord van Barbies ex Michael van der Plas. De twee waren tot 2017 bij elkaar. Daarna vonden de twee allebei nieuwe liefdes, maar ook daar zit regelmatig geen toekomst in. Al met al is Michael dus een bekend gezicht in Nederland, maar het blijkt dus dat hij al veel eerder te zien is geweest op tv!

michael van der plas blik op de weg

Barbie en Michael van der Plas 

Toen Barbie – Samantha de Jong –  nog haar eigen realityserie had op RTL, konden we Michael al zien schitteren, maar dat hij al veel langer geleden op televisie kwam, komt voor ons ook onverwacht. Nu is Michael bezig met het vinden van een nieuw liefdesslachtoffer (Yolanthe Cabau: let je op?), maar vroeger was hij met heel andere dingen bezig. En dat is precies waar we hem misschien van kunnen kennen!

Wegovertredingen

Michael is namelijk op televisie geweest met het programma Blik Op De Weg. Heel lang geleden, in 2004 om precies te zijn, werd Michael aangehouden omdat hij heel wat overtredingen op zijn naam had staan. Tsja, wie zijn billen brandt… Check de video waarin hij in 2004 te zien was hieronder!

[video: https://youtu.be/hKUdCjBUxoM]

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like