Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Eerste trailer van Arachnado, film over spinnen in een tornado!

schermafbeelding_2020-10-29_om_17

Altijd al een fan geweest van de Sharknado films? Dan hebben we nu iets nieuws, ditmaal niet met haaien in de hoofdrol, maar spinnen! 

Maak kennis met Arachnado… (wat een naam zeg..) Een film over spinnen in een tornado.

*Sarcasme mode aan* Dit wordt een van de meest langverwachte films van 2020, omdat het er gewoon fantastisch uitziet en er spinnen in zitten. *Sarcasme mode uit*

Hierboven kan je de trailer zien van deze langverwachte tv-film. De trailer laat ons Los Angeles in al zijn glorie zien, met een radio-omroeper die mensen waarschuwt op zoek te zijn naar cyclonen. Maar terwijl in de verte een tornado broeit, beseffen mensen al snel dat er iets sinisters in zit dan alleen lucht.Spinnen in alle soorten en maten zweven rond en wachten op het geschikte moment om op de grond te vallen en grote schade aan te richten aan doodsbange burgers.

Arachnado is geregisseerd door Dustin Ferguson, de man achter onder andere Los Angeles Shark Attack, Angry Asian Murder Hornets en Ebola Rex. Door deze referenties weet je zeker dat dit een pareltje wordt. 

In de film spelen o.a. Mel Novak ( bekend van Bruce Lee’s Game of Death), Deborah Dutch (bekend van Hard to Die), Brinke Stevens ( bekend van Slumber Party Massacre) en Shawn C. Phillips (bekend van Ghost Shark). Arachnado is gepland voor release als Video On Demand voor Thanksgiving in Amerika (26 november).  Zet het dus in je agenda, dit wil je niet missen. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like